STEP Network - Publishers

Trusted partner in adtech and programmatic

+ en halv milliard solgte annoncevisninger

Ulrik KristensenVP Product & Publishers+45 25 48 43 98ulkri@stepnetwork.dklinkedin

Skal du være med i nordens markedsledende medienetværk?

Hvis ja, får du en tech-minded partner, der hjælper din forretning frem til fremtiden (allerede nu). Du får hardcore digitale tech-løsninger, som vi hele tiden monitorerer. Kun sådan kan vi sikre din forretnings konstante fremskridt. Og fordi vi er supernysgerrige og superambitiøse, kan vi slet ikke lade være med at gå op i at overvåge din performance. Det betyder også, at vi reagerer, når du ringer eller skriver – også selvom det måske ikke lige er mellem kl. 8 og 16.

Stay connected: flere medier − fælles fordele

Når du bliver en del af STEP Network, bliver du en del af et netværk med de vigtigste mediebureauer, annoncører og annoncebørser i verden. Et setup, vi konstant fintuner, og det er der flere årsager til:

 1. Du skal ha’ det mest optimale mix af store og små brands, der er interesseret i annonceplads på netop dit site − til den rigtige pris.
 2. Kvaliteten af dit annonceudbud skal være så højt som muligt, så din indtjening følger efter. Derfor kigger vi ind i hele din digitale forretning og hjælper alle de steder, hvor vi har ekspertise.

Vi tester og udvikler hele tiden både det tekniske og kommercielle setup. Altså: Vi forholder os til, om vi gør det rigtige – selvfølgelig i dialog med dig. Derfor fokuserer vi også på at give dig indsigt og uddanne os sammen. Du får løbende afrapporteringer og dit eget unikke dashboard, hvor du kan følge med i de tal, der også er vores virkelighed. Og så inviterer vi på faglige events og fyrværkerifyldt networking på tværs af hele netværket.

Bonus:

Vi gør det nemt for annoncører at købe ind (læs: vi tager os fx af ePrivacy og GDPR). Sådan sikrer vi bl.a. et mere bæredygtigt annoncemiljø.

Ekstra bonus:

Som publisher hos STEP Network bliver du en del af vores fordelsklub
”PublisherHub”
.

Trusted by the greatest partners

 • We entered a partnership with Step Network in August 2022, and since then, they have consistently displayed a high level of professionalism and delivered on their promises – and our revenue has increased by 100 %. STEP Network has helped us improve our website, and we have conducted several workshops to enhance our content and increase our revenue even further. We are excited to continue our partnership with STEP Network and see what the future holds.

  Tom Andre Zahl
  Head of Adtech Proff AS, Part of Enento Group
 • Som Danmarks ældste familieejede netavis har samarbejdet med STEP Network været en positiv oplevelse. Et opgør med gamle og konservative vaner og samtidig har samarbejdet løftet indtjeningen med omkring 30 % og givet adgang til et netværk af andre publicister, der er med til at udvikle og give større indsigt i en branche under hurtig forandring.

  Bjarne Hansen
  Chefredaktør, bornholm.nu
 • Vi har valgt STEP Network som partner for at fremtidssikre og udvikle vores kommercielle afsæt på alle vores mange sites i et tæt samarbejde. Setuppet er ikke fejlfrit, men progressivt – og sammen med STEP Network flytter vi vores forretning fremad hver dag!

  Christoffer Hübertz
  Kommerciel Direktør, heymate.dk
 • Vi kan kun på det varmeste anbefale STEP Network. Vi har fået meget mere indsigt i vores data, efter vi skiftede til dem. Vores indtjening er løftet markant. Vi er sikre på, at vi i fællesskab løfter den endnu mere i de kommende år. Kommunikationen har været fremragende, og der bliver rykket hurtig på de ønsker, vi har haft.

  Jesper Johannesen
  Ejer og Redaktionschef, feltet.dk
 • Jeg har samarbejdet med STEP Network over en lang periode, og de har min største respekt og anerkendelse. Som medieejer betyder sparringen og STEP Networks gode performance alt for min forretning. STEP Network er frontløber på at bruge data og sikre en god oplevelse for både mine læsere og annoncører. De er proaktive og har høj gennemsigtighed i alt, hvad de laver, hvilket betyder, at jeg kan fokusere på de vigtigste ting i min forretning. På den ene side har jeg ikke lyst til at anbefale dem til andre, da jeg mest har lyst til at have dem for mig selv – men ved selvfølgelig, at jo flere vi kommer ind under deres paraply, jo stærkere annoncører og højere annonceindtægter kan de skaffe til mig.

  Per Asmussen
  Ejer og Redaktør, gastrofun.dk

Fra lang loadtid til hurtigt voksende resultater

Sådan løftede vi brugeroplevelsen og hjalp et af Danmarks førende fodboldnyhedssites med at score over benchmarken for brugerengagement. Læs mere.

Join Publisher Summit

Hvert år inviterer vi alle vores publishers med til det årlige Publisher Summit. For at styrke fællesskabet og fagligheden. Her får du inspiration og viden om tendenser og what’s new fra de dygtigste speakers i branchen. Og selvfølgelig: masser af small tak, store snakke og afterparty.

Se her, hvordan det ser ud

play
Let’s get it started

Ring til Ulrik

Han har været med til at bygge markedets største medienetværk op. Helt fra starten. Det betyder, at han både er ret vild med og ret vild til at spotte potentiale og muligheder for publishers. Hvis du får fat i en mand, der ikke stopper med at snakke og komme med gode idéer, ja, så har du fat i den rigtige Ulrik.

Ulrik KristensenVP Product & Publishers+45 25 48 43 98ulkri@stepnetwork.dklinkedin

 

 

 

 

 

Lasse Toft KristensenGrowth Partner+45 22 25 18 06latkr@stepnetwork.dklinkedin