STEP Network - Omniseg

Din samlede, automatiske målretningspakke  

Ulrik KristensenVP Product & Publishers+45 25 48 43 98ulkri@stepnetwork.dk

Omniseg er en målretningsløsning for dig, der vil ha’ det hele i én samlet mediepakke. Vi hører dig. Du får mere, og der er mindre at tage stilling til. For Omniseg er nemlig en automatiseret løsning, der giver dig adgang til at ramme din målgruppe på tværs af platforme og medier. På tværs af interesser og demografi. Bonus: Vi tager os af det, der starter med privatlivs og slutter på indstillinger. Yessir!

Hvad er Omniseg?

Omniseg samler førstepartsdata, kontekstuelle signaler, tredjepartsdata, probabilistisk optimering, IP-signaler og deterministisk data. Og binder det sammen med optimering af CTR og viewability. Du kan enten vælge at få en automatiseret optimering og mix mod din målgruppe eller vælge blot at bruge fx førstepartsdata. Med andre ord: Du kan få det, som du vil ha’ det. Men du bliver ikke efterladt til dig selv. Vi skal nok hjælpe med at finde den rigtige kombi.

Du er en vigtig del af succesen

Succes er betinget af samarbejde: At de forskellige parter bidrager med det, de hver især er bedst til. Som annoncør eller publisher kender du målgruppen og budskabet, du vil ud med. Og så er det vores opgave at sørge for, dit indhold performer. Vi sikrer relevans ved kun at placere det der, hvor målgruppen faktisk er.

An automized solution for any given impression

  • Omniseg er et værktøj, der automatisk og konstant bliver optimeret via AI og Machine Learning. Det er uafhængigt af vores adserver, så det kan integreres med vores øvrige systemer og aktiveringer.

    Ulrik Kristensen
    Head of Publishers & Partnerships
Let’s get it started

Hvis du er publisher

Så ring til Ulrik. Han har været med til at bygge markedets største medienetværk op. Helt fra starten. Det betyder, at han både er ret vild med og ret vild til at spotte potentiale og muligheder for publishers. Hvis du får fat i en mand, der ikke stopper med at snakke og komme med gode idéer, ja, så har du fat i den rigtige Ulrik.

Ulrik KristensenVP Product & Publishers+45 25 48 43 98ulkri@stepnetwork.dk