STEP Network - BrandBridge

BrandBridge: Unlock the power of branding

Ulrik KristensenVP Product & Publishers+45 25 48 43 98ulkri@stepnetwork.dklinkedin

Velkommen til BrandBridge. Her samler vi de produkter, der bygger bro mellem dit brand og din målgruppe. Så det er altså her, du skal kigge, hvis du vil styrke og øge kendskabet til dit brand. Dyk ned i produkterne her 👇🏼

Vi sætter True foran Native

Hos STEP Network vil vi tage native tilbage til det, det i virkeligheden er: En non-disruptive tilgang til markedsføring. Her får du altså True Native. Hvor dit brands budskab blender naturligt ind i det indhold, forbrugerne allerede forbruger. Uden at støje. For støj er der rigeligt af. Men en ting er, at dit indhold ligner indhold fra de medier, hvor det optræder. En anden ting er, at vi kan skalere det ud på +140 sites.

What’s in it for dig som annoncør…

Hvis vi skal sige det med ét ord: Branding. For når du vælger True Native, vælger du annoncer, der skaber engagement, opbygger tillid og booster kendskabet til dit brand. Fokus er på den gode historie. Derfor ligner True Native-annoncer redaktionelle artikler, også fordi de optræder på troværdige medier. Altså: Annoncer, der informerer fremfor at forstyrre. Og når forbrugerne ikke bliver forstyrret, er der større sandsynlighed for, at de interagerer med budskabet.

… og hvordan kommer du så i gang?

Det er ret nemt for dig, for som de eneste i Danmark tilbyder vi en selfservice-platform, hvor du selv kan skrive dine artikler (vi kan også sagtens gøre det for dig) og aktivere dem på tværs af vores medier. Både bredt og i nicher. Du får rådgivning i forhold til at finde den rigtige vinkel, så din historie fortælles på den bedste måde. Afregning sker pr. læsning, og vi laver grundige rapporter, så du kan følge performance.

Partnerskaber:
Løft dit brand med next-level samarbejde

Vi elsker, når vi kan forene publishers og annoncører – og ikke mindst: skabe fælles succes. Danne partnerskaber, hvor I har samme mål, eller er et match på brand eller målgruppe.

Som Danmarks største medienetværk har vi unik indsigt i markedet og er specialister i at matche publishers og annoncører. Og vi kunne lave en laaang beskrivelse af, hvorfor det vil transformere din marketingstrategi at indgå i et annoncepartnerskab, men i stedet får du de tre vigtigste bullets her:

Øget troværdighed og branding:

Når du samarbejder med troværdige medier, smitter troværdigheden og autenticiteten af på dit brand. Forbrugeren er nemlig mere tilbøjelig til at stole på og interagere med indhold, der kommer fra respekterede kilder.

Maksimalt
engagement:

Mediers evne til at fortælle historier + dit brands annoncerings-ekspertise = indhold, der engagerer og fanger din målgruppe.

Fælles
mål:

I et partnerskab deler begge parter fælles mål og KPI’er. Det motiverer og sikrer, at alle arbejder mod det samme mål – uanset om det fx er brand awareness, leadgenerering eller salg.

Mulighederne er uendelige – se eksempler på partnerskaber her

Skal vi hjælpe dig med at maksimere kendskabet til dit brand?

Uanset om du er publisher eller annoncør, har vi tung erfaring og let ved at spotte potentiale og muligheder for netop dit brand. Kontakt os i dag, så vi sammen kan løfte din forretning.

Brian Linnemann Krogh
Brian Linnemann KroghVP Sales +45 23 66 78 59brlkr@stepnetwork.dklinkedin
Ulrik KristensenVP Product & Publishers+45 25 48 43 98ulkri@stepnetwork.dklinkedin