STEP Network - VideoSyndicate
play

Få succes med video, video, video

Ulrik KristensenVP Product & Publishers+45 25 48 43 98ulkri@stepnetwork.dk

VideoSyndicate by STEP Network er en videoplatform, der fungerer som både videoafspiller og videobibliotek. Formålet er at gøre det nemt at dele premium videoindhold på tværs af medier. Og vi har skabt den særligt til det danske marked – med danske medier i fokus. I samarbejde med PlayAd Media Group giver vi altså annoncørerne et reelt, dansk alternativ til techgiganter som Facebook og YouTube. Et dansk alternativ, der leverer høj kvalitet og bred rækkevidde – og som samler et ellers fragmenteret videomarked i én platform. For de danske brugere betyder det, at de kan få endnu mere unikt og relevant indhold.

Vores mål er at opnå:

%
click-to-play
%
maximum autoplay
%
unmute
%
minimum VTR og viewability

Hvorfor skal du vælge VideoSyndicate?

Det er no news, at flow-TV er i tilbagegang. Derfor efterspørger annoncører og mediebureauer i stigende grad premium web-TV. Med VideoSyndicate kan du producere videoindhold af høj kvalitet og dele indholdet med andre indflydelsesrige medier. Det skaber en symbiose, hvor små nichemedier med lækkert kvalitetsindhold og begrænset reach kan dele deres indhold med større medier med bred reach og begrænset indhold. Et fællesskab, hvor alle gør hinanden bedre. Og forretningsmodellen, spørger du? Den tilgodeser også alle parter.

Danish Marketing Association har skrevet lidt om platformen her 👉🏼 hvis du vil læse mere, og hvis du vil bare vil i gang nu, nu, nu, så kontakt Ulrik for at få adgang til platformen:

Let’s get it started
Ulrik KristensenVP Product & Publishers+45 25 48 43 98ulkri@stepnetwork.dk
Brian Linnemann Krogh
Brian Linnemann KroghVP Sales +45 23 66 78 59brlkr@stepnetwork.dk