STEP Network - VideoSyndicate

Velkommen til VideoSyndicate 2.0

Ulrik KristensenVP Product & Publishers+45 25 48 43 98ulkri@stepnetwork.dklinkedin

Skaber du indhold, der kan have interesse for den brede befolkning, og som passer ind i en redaktionel kontekst? Så er VideoSyndicate platformen, der kan tage dit content til næste niveau.

Hvad er VideoSyndicate?

VideoSyndicate by STEP Network er en innovativ videoplatform for både medier og annoncører. Men det er mere end det. VideoSyndicate er holistisk løsning, der bygger på et økosystem skabt af brugerne selv. Vores vision er at give medier adgang til et stort og alsidigt bibliotek af førsteklasses indhold, samtidig med at vi hjælper dem med at producere nyt.

Det unikke ved VideoSyndicate er samarbejdet mellem parterne i netværket. Alle bidrager til og drager fordel af platformen, fordi alle deler deres eget content og samtidig får adgang til andres. Det skaber et stadig voksende content-bibliotek med et alsidigt og opdateret indholdstilbud. Og annoncørerne? De er sikret bred dækning på deres videokampagner på tværs af mange medier, i samme platform, med samme kvalitet, hele vejen rundt!

play

One platform to rule them all

0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 . ,
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 . ,
mio.
streams pr. måned
+
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 . ,
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 . ,
danske websites ombord
+
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 . ,
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 . ,
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 . ,
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 . ,
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 . ,
stykker redaktionelt indhold i biblioteket

What’s in it for annoncørerne?

Stort reach

Som annoncør i VideoSyndicate opnår du større reach og engagement, fordi du samarbejder med en lang række danske medier, som øger eksponeringen af og opmærksomheden omkring dit brand.

Videoer af høj kvalitet og overholdelse af brancheforskrifter

VideoSyndicate garanterer høj kvalitet og overholdelse af brancheforskrifter for videoprodukter. Det skaber tillid og troværdighed for dit brand og dine annoncer.

Effektiv målretning af annoncer

VideoSyndicate tilbyder målretningsmuligheder svarende til displayannoncering. Det gør din annoncering mere effektiv og skaber bedre konverteringsrater og højere ROI. Som en ekstra bonus får du adgang til hele Omniseg-pakken, når du køber ind i VideoSyndicate.

Flere videoafviklingsformater

VideoSyndicate tilbyder afvikling via click-to-play og autoplay. Vi hjælper også medier med at udvikle web-tv-universer, hvor video bliver en vigtig del af brugeroplevelsen.

What’s in it for medierne?

Adgang til et stort og alsidigt content-bibliotek

VideoSyndicate tilbyder et evigt voksende bibliotek af førsteklasses indhold fra forskellige content-leverandører, som du som medie kan drage fordel af, og som kan tiltrække et bredere publikum.

Samarbejde med andre medier i netværket

Det unikke ved VideoSyndicate er samarbejdet mellem parterne i netværket. Alle medier bidrager til og drager fordel af indholdsplatformen ved at dele deres eget content og samtidig få adgang til andres. Det skaber mulighed for synergier og kvalitetsindhold på tværs af medierne.

Teknologiske fordele og bedre brugeroplevelser

VideoSyndicate tilbyder en række teknologiske fordele som f.eks. in-screen-afspilning, optimeret floating player, automatisk konvertering mellem autoplay og click-to-play, avancerede tag-hierarkier og dynamiske playlister. Det er alt sammen funktioner, der sikrer en bedre brugeroplevelse og højere engagement.

Mulighed for samarbejde med STEP Network

VideoSyndicate er en del af STEP Network, landets markedsledende medienetværk. Du får derfor mulighed for at samarbejde med STEP Network, der kan give dig adgang til den bedste tekniske infrastruktur og support og de nyeste teknologier og værktøjer indenfor digital annoncering.

4 fordele ved VideoSyndicate

 1. Kun in-screen-afspilning
  Videoerne afspilles udelukkende, når de er synlige på skærmen. Sådan kan vi være sikre på, at brugerne rent faktisk ser indholdet, og at annoncørerne får værdi for deres investeringer.

 2. Optimeret floating player
  VideoSyndicate tilbyder en flydende videoplayer, der forbliver synlig, mens brugeren scroller ned på siden. Det øger chancen for, at brugeren ser videoen færdig og samtidig læser teksten.

 3. Automatisk konvertering mellem autoplay og click-to-play
  VideoSyndicate konverterer automatisk mellem autoplay og click-to-play baseret på brugerens præferencer og adfærd. Det sikrer en bedre brugeroplevelse og højere engagement.

 4. Avancerede tag-hierarkier og dynamiske playlister
  VideoSyndicate konverterer automatisk mellem autoplay og click-to-play baseret på brugerens præferencer og adfærd. Det sikrer en bedre brugeroplevelse og højere engagement.

Okay, men hvilken type content er der så i det der bibliotek?

Vi elsker, at du spørger. Lige nu samarbejder vi bl.a. med politiske partier, interesseorganisationer, offentlige instanser, filmselskaber, streamingtjenester og bilimportører, som alle har produceret og uploadet content til biblioteket. Content, som medierne kan håndplukke blandt, så de får lige præcis det, der passer til deres historier. Man kunne kalde det PR på steroider. Vi kalder det VideoSyndicate.

Her kan du se et udpluk af vores content providers 👇

 • Nordisk Film
 • Biltesteren
 • Radio4
 • Visit Denmark
 • Jyske Bank TV
 • Forsvaret

Vil du ha’ hjælp til videoredaktion og -strategi?

Vi tager video seriøst. Derfor har vi selvfølgelig vores egen videoredaktion, som både kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af vores platform og producere førsteklasses content for dig. Vi tilbyder desuden rådgivning og undervisning i videoproduktion til alle vores brugere, så kvaliteten af indholdet på platformen bliver så høj som muligt.

Her kan du møde vores videomagiker, Rune, der fortæller, hvordan han kan hjælpe dig med at løfte dit videoindhold 👇

play

Case: Fra “What’s in it for me?” til “Worth every penny!”

Den danske cykelsportsportal Feltet.dk havde svært ved at se meningen med videocontent. Opfattelsen var, at det krævede enormt meget arbejde, og at det ikke nødvendigvis ville øge værdien af deres indhold.

Vi fik dem overtalt til at prøve kræfter med VideoSyndicate, og siden da har Feltet.dk ikke set sig tilbage. I december lancerede Feltet.dk en julekalender på 24 afsnit for cykelentusiaster med varieret indhold og kendte deltagere. Kalenderen skabte spænding, øget trafik og blev en stor succes.

Derudover henter Feltet.dk nu indhold fra blandt andet leverandører og cykelproducenter – og kun fantasien sætter grænser for, hvilket content der i fremtiden kan findes på siden. Måske et professionelt cykelhold vil være med og have delt deres content på Danmarks største site for cykelnyheder?

Som det er i et syndikat, deler man sit indhold med de øvrige medlemmer. Derfor kan andre medier også hente Feltet.dk’s content og bruge på deres egne sider. Med andre ord: Økosystemet er i fuld gang.

Historie: Fra simpel videoafspiller til kompleks videoplatform

Da vi først tog springet ind i videomarkedet i begyndelsen af 2022, troede vi, ligesom mange andre, at opgaven var simpel: implementér en videoplayer, og så kører det hele. Virkeligheden viste sig bare at være langt mere kompleks end først antaget.

Succes med video kræver først og fremmest engagerende og interessant indhold, som brugerne rent faktisk ønsker at se. Når brugerne er engagerede i indholdet, er de også mere tilbøjelige til at se annoncerne, og det er her, hvor vi ser magien. Her, hvor 1 + 1 bliver til 3.

Men godt indhold er kun en del af ligningen. Teknisk kompatibilitet og de rigtige integrationer er også afgørende for succes med video. Derfor har vi som markedsledere nu sat barren endnu højere for vores platform.

Så velkommen til en ny æra af videoannoncering, hvor vi kombinerer engagerende indhold, teknisk ekspertise og markedsledende innovation i ét enkelt, flydende og historiefortællende format:

Velkommen til VideoSyndicate 2.0.

Let’s get it started
Ulrik KristensenVP Product & Publishers+45 25 48 43 98ulkri@stepnetwork.dklinkedin
Brian Linnemann Krogh
Brian Linnemann KroghVP Sales +45 23 66 78 59brlkr@stepnetwork.dklinkedin